Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilemekiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Ancak yine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda hasetn her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Aşiret yapımı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini denetçi geçirmek gerekir. Bu Toscanello dâhilin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı gönen oranlarında dâhilmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da tecrübe yanılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim dirimsel bir şart şurt var. Puro sadece amma sadece kokusuz ateşle yakılır! Puro her bugün evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken şule puroya sütun kontak etmemelidir. Coşkun maviliği purodan biraz ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı kırmızıya döndüğünde kızartma emeklemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 paye eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu emeklemi yaparken bütün ayak tabanığın bedel yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 paye döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara için biraz daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu yol çakmaklar çok mukavimdür ve bir araba doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma emeklemi doğal alevli çakmaklarla, biraz bugün alabilir. Bu süre size hengâm kaybı kabilinden delikükebilir amma puro çıdam ve çalışma gerek. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma emekleminden sonra sert çevirip façaünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe atmosfer üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bacak kıpkırmızı ise yakma emeklemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cepheı tam yanmamışsa, yani bütün bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik nefes daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz dâhilime amade. Evet evet siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira dâhililmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azından 40 saniye muntazır olmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden dâhilmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o kadar biberlilaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Kötü hafifçe ağıza doldurulur ve lezzet almaçların dumanla uyartılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az rabıta gösterdiğinizin bir emekaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun dâhilin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin baştan yakma iş teşkil etmez. Ancak yabancı yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinlikle şarka olan 2 şart şurtı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın sıcaklık değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 paye beyninde başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Soy ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Ama zahir eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız düzlemını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile hakkındalaşmazsınız. Saklama düzlemı sıcaklığında soy iş düzlemın soğuk bileğil bir araba hamam olmasıdır. Çünkü hıfız düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız düzlemının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi gönen hıfız düzlemı sıcaklığına için mübadele gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir atmosfer geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca atmosfer geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız düzlemının atmosfer geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu dâhilindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak kesinlikle atmosfer geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En hayır humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle atmosfer geçirmedikleri dâhilin öbür rakiplerine muhteşem fark atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/